Lajme

8 herë haxhi – plaku shqiptar flet nga Meka, tregon se si ishte falur tinëz në kohën e ‘xhaxhit’!

Xhevat Gjorgji, 83-vjeçari nga Radomira e Dibrës, është shqiptari që 8 herë kishte shkuar në haxh.

Në një intervistë, të zhvilluar nga imami Ahmet Kalaja, ai tregon për përvojën e tij në Arabinë Saudite, përkatësisht Mekë dhe Medine.

Ndër të tjera, Gjorgji flet edhe për periudhën e komunizmit në Shqipëri, shkruan Indeksonline

Si ishte falur, a kishte agjëruar…?

“Po, kam agjëruar edhe në kohën e Enverit. Falesha tinëz”, thotë ndër të tjera ai.

Më poshtë, intervista e plotë:

Comment here