Lajme

Avokati Besnik Berisha publikon pamje të reja ku 18-vjeçari shihet duke mbajtur kokën e zemrën me duar, pasi vret Agonis Tetajn ARSYEJA….

Avokati Besnik Berisha publikon pamje të reja ku 18-vjeçari shihet duke mbajtur kokën e zemrën me duar, pasi vret Agonis Tetajn

Avokati Besnik Berisha publikon pamje të reja ku 18-vjeçari shihet duke mbajtur kokën e zemrën me duar, pasi vret Agonis Tetajn

Avokati mbrojtës i të akuzuarit, Besnik Berisha, sot ka publikuar pamje të reja nga ky rast, ku shihet reagimi i 18-vjeçarit pasi që kryen aktin.

Në këtë video, Gogaj shihet teksa kap kokën me duar, mban zemrën me dorë dhe i kërkon vajzës së hallës që ta thërrasë xhaxhain e tij që t’i vijë për ndihmë Agonisit, pasi që 18-vjeçari mendon se ai është ende gjallë.

Comment here