Lajme

Çfarë gjesti të madh bën për Kosovën ky është Erdogan!

Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan është përfshirë direkt në shërimin e të lë ndua rve në Ferizaj. Kjo është bërë e ditur nga kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj. “Falënderoj përzemërsisht presidentin e Turqisë, Erdoğan, këshilltarin e tij, Sabri Demiri dhe ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Çağrı Sakar, të cilët personalisht janë involvuar në këtë çështje”, ka shkruar ai në Facebook.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Postim i plotë: Të gjithë të l ën duarit rëndë në inc id ent in e Ferizajit po e marrin trajtimin e merituar dhe të shpejt. Kjo u bë e mundur fal intervenimit profesional të mjekëve tanë si dhe me mbështetjen dhe zemërgjerësinë e Presidentit të Turqisë e mikut të Kosovës, Recep Tayyip Erdoğan. Dy qyetarë të lë nduar më rëndë kanë udhëtuar brenda 24 orësh drejt Turqisë, dhe të tjerët do të arrijnë shpejt. Falënderoj përzemërsisht presidentin e Turqisë, Erdoğan, këshilltarin e tij, Sabri Demiri dhe ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Çağrı Sakar, të cilët personalisht janë involvuar në këtë çështje.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here