Lajme

Dy pol*icet që rrezíkuan jeten për t’iu dalë në ndihmë banorëve në Fushë Kosovë (FOTO)

Në një objekt banesor në Fushë Kosovë mbrëmë ka shpërthyer zjarri, për shkak të djegísë njehsorëve elektrik. E për t’iu dalë në ndihmë banorëve aty menjëherë ka shkuar një ekip i Policisë së Kosovës, raporton Express.

Në grupin Network Prishtina, një qytetare ka publikuar një foto ku shihen dy policët që iu kanë dal në ndihmë qytetarve aty.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Këta dy policë kanë rrezíkuar jetën vetëm për t’iu dalë në ndihmë qytetarëve në zjarin që ka ndodhur mbrëmë në një ndërtesë në Fushë Kosovës”, ka qenë mbishkrimi i kësaj fotografie.

D etaje për këtë r ast ka dhënë edhe Policia e Kosovës, përmes raportit 24 orësh. Policia ka bërë me dije se dy zyrtarët policorë kanë kërkuar ndihmë m jekësore më pas.

“Rr. Hajrullah Zymi, Fushë Kosovë 17.03.2021-21:45. Njësitet policore pasi kanë pranuar informatën për një incident z jarri kanë dalë në vendin e n gjarjes, dhe kanë vërejtur se, një kompleks banesor është përfshirë në tym, për shkak të d jegies së njehsorëve elektrik. Në vendin e n gjarjes kanë dalë edhe z jarrfikësit, ekipet mjekësore dhe njësitet e KEDS-it, të cilët kanë k ryer veprimet e nevojshme. Si p asojë e z jarrit dhe tymit, ndihmë mjekësore kanë kërkuar dy zyrtarë policor dhe disa qytetarë, dhe sipas m jekëve gj endje e tyre është stabile. Lidhur me r astin është informuar edhe p rokurori, ndërsa për sh kaqet e z jarrit pritet që në vendin e n gjarjes të dalë edhe e ksperti i z jarrit”, thuhet në raport./ExpressHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here