Lajme

E Tme.Rrshme- Shikoni Përpjekjen E Burrav Për Të Shpëtuar Një Djal Të Ri Nga Gjarpri Kobra / VIDEO

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Video e kapjes së guximshme tregon një burrë që ndjek kobrën – gjarprin më të gjatë hel mues të botës – në një tub kullimi të err ët dhe të ngushtë. Kobra spërkat rreth e rrotull në ujë dhe përpiqet të zhyte t përsëri në tub, por burri e tërheq me efikasitet nga bishti i saj – pas përpjekjeve të shumta.

Comment here