Lajme

Emocionale, Mos E Humbisni- Dy Vajza E Bindin Nje Burre Te Mos K.Erceje Nga Ura Ne Momentin Qe Ai Kishte Vendosur Ti Jep Fund Jetes Se Tij /VIDEO

Jen Principe dhe Toni Musso po vozisnin për darkë në Los Angeles kur panë një burrë që ecte në një mbikalim të autostradës dhe kishin fr ikë se mund të h idhej.

Kështu që ato u tërhoqën dhe u drejtuan për në mbikalim. Kur arritën atje, burri po v a rej në pa rmak. “Gjëja e parë që thashë ishte, ‘Ne të duam, të lutem mos kë rce”, tha Principe. Kur auto ritetet mbërritën

Comment here