Lajme

Halil Kastrati i ndërton 3 shtëpi për familje nga Skënderaj

Humanisiti i madh Halil Kastrati dhe Jetimat e Ballkanit kanë vazhduar me aktivitete e tyre humanitare.

Kastrati kësaj radhe ka ndihmuar në ndërtimin e tri shtëpive në Komunën e Skenderajt, shkruan Jepi Zë.

Bashkë me kryetarin, Bekim Jashari, u kanë dhuruar qelësat shtëpitëve të reja këtyre tri familjeve në nevojë.

Njoftimin për përfundimin e këtyre shtëpive e ka dhënë vet Halil Kastrati përmes një postimi në facebook.

Postimi i plotë nga Kastrati:

Edhe tri shtepi te reja ne komunen e Skenderajit 😊

Familjaret i gezofshin!

Bamires, Zoti kurre mos ju humbte!

Comment here