Lajme

Janë Të Martuar Por Burri Ka 20 Vjet Që Nuk I Flet Gruas Së Tij, Arsyeja E Tij Është E Padëgjuar Më Parë Dhe Do T`Ju Habisë

Ndiheni të refuzuar nga partneri juaj dhe, si hakmarrje, refuzoni të flisni, ndoshta disa orë apo edhe një ditë? Ky burre mbajti nje qendrim duke qene i heshtur me gruan e tij për 20 vjet.

Tingëllon pothuajse e pamundur, por kjo është ajo që ndodhi midis një çifti japonez, edhe pse ata jetonin së bashku,derisa njëri nga fëmijët e tyre vendos t’i marrë gjërat në duart e veta. Otou, nga Japonia jugore, ka tre fëmijë me gruan e tij, Yumi. Otou i ka dhënë Yumit rastin më ekstrem të trajtimit të heshtur, që zgjati 20 vjet, pervec te ndonje rasti te komunikimit nepermjet ndonje ‘murmuritjeje’ neper dhembe.

Imagjinoni këtë: Djali 18-vjeçar i çiftit, Yoshiki, kurrë nuk kishte dëgjuar prindërit e tij të flisnin me njëri-tjetrin. Kështu, Yoshiki i shkroi një emisioni televiziv popullor duke kërkuar ndihmën për të ndihmuar prindërit e tij të kapërcejnë problemin. Një çift u organizua për çiftin në park ku ata paten takimin e tyre ne park, me tre fëmijë të kujdesshëm dhe te mbytur ne lot. Otou më në fund u hap me gruan e tij: “U be kohe e gjate qekur kemi folur. Ishit aq e shqetësuar për fëmijët. Yumi deri tani, ju keni duruar shumë vështirësi. Dua të dini se unë jam mirënjohës për gjithçka. ”

Comment here