Lajme

Jetoi plot 117 vite dhe amaneti që la ishte: Jetova aq gjatë se nuk pata burrë, kisha jetë pa shqetësime

“Italiania Emma Morano ishte njeriu i fundit që përjetoi shekullin e 20-të nga dita e parë deri në ditën e fundit dhe madje edhe më shumë.

Sekreti i një jete të shëndetshme ishte – siç tha vetë ajo – jeta pa shqetësim nga burrat. Ajo jetoi 117 vjet. Emma Morano jetoi nga 1899 deri më 2017, shumica e kohës në Verbania, jo larg nga Milano. Pra, nëse dikush e di se si të qëndrojë i aftë dhe me të vërtetë të plaket, kjo është ajo. Megjithatë, cila është sekreti i saj?Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Deri kohët e fundit, gruaja më e vjetër në botë ka qenë çelësi i jetës së saj të gjatë dhe të shëndetshme. Në vitet e fundit, Emma Morano nuk kishte një trup të përshtatshëm për të jetuar, kështu që ajo nuk e la apartamentin e saj. Megjithatë, ajo nuk ishte e vetme – kishte një kujdestar pleqsh, dhe një mbesë që kishte marrëdhënie shumë të mira me të.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here