Lajme

Mendoi Se Ishte Një Vezë Gjigante, Shkencëtarët Nuk U Besonin Syve Çfarë Kishte Gjetur Fermeri

Një ekip shkencëtarësh nxituan për në vendngjarje pasi fermeri ngriti alarmin dhe e papritura e tyre ishte edhe më e madhe. Kjo nuk ishte një vezë dinozauri, por një mbetje fosile e një gliptondonti. Gliptodonte ishte një kafshë prehistorike që dukej si një Armadillo gjigant.Ajo është konsideruar si një specie që është zhdukur gjatë epokës së Akullnajave, rreth 10,000 vjet më parë, por si është ,,,Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Një ekip shkencëtarësh nxituan për në vendngjarje pasi fermeri ngriti alarmin dhe e papritura e tyre ishte edhe më e madhe. Kjo nuk ishte një vezë dinozauri, por një mbetje fosile e një gliptondonti. Gliptodonte ishte një kafshë prehistorike që dukej si një Armadillo gjigant.Ajo është konsideruar si një specie që është zhdukur gjatë epokës së Akullnajave, rreth 10,000 vjet më parë, por si është ,,,Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Comment here