Lajme

Nga pastrimi i mëlçisë tek zorrët, pini ujin e rrushit të thatë me stomakun bosh dhe do i shikoni përfitimet

Vitaminat, fibrat dhe mineralet që janë të bollshme në rrushin e thatë e bëjnë atë një super ushqim që mjekët dhe dietologët duan ta rekomandojnë për pacientët e tyre. Rezulton që rrushin e thatë mund ta bëjmë edhe më të dobishëm nëse i zhytim në ujë brenda natës. Uji tret të gjithë mineralet dhe lëndët ushqyese të rrushit të thatë, duke rritur vetitë shëndetësore të këtij fruti.

Mëlçia dhe zorrët tuaja do të shpëtojnë më lehtë nga toksinat.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pasuesit e Ayurveda kanë përdorur ujin e rrushit të thatë për pastrimin e mëlçisë dhe zorrëve për një kohë të gjatë. Në fakt, vetitë detoksifikuese të rrushit të thatë shpjegohen nga sasia e madhe e antioksidantëve dhe fibrave dietike që gjenden në këtë frut të thatë.

Antioksidantët ndihmojnë mëlçinë tonë të funksionojë si duhet dhe të kryejë plotësisht funksionin e saj detoksifikues, ndërsa fibrat rrisin lëvizjet e zorrëve, duke ndihmuar në pastrimin e tyre.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Do të jeni të mbushur me energji.

Shkencëtarët dhe ekspertët e sporteve besojnë se rrush i thatë mund të shërbejë si një furnizues i mirë i energjisë në trupin tuaj. Rrushi i thatë përmban një sasi të madhe të fibrave dhe mikroelementeve dhe nuk ka sheqer të shtuar ose aromë artificiale. Konsumi i ujit me rrush të thatë në mëngjes do ju bëjë të jeni energjikë gjatë gjithë ditës.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here