Lajme

“Sa të shkon buza ime aty”, Antonela puth Mevlanin

Duket se pavarësisht se Antonela u largua, ka sërish probleme në marrëdhënien e Ledijanës me Mevlanin.
Lediana tha se ka ende gjëra pa sqaruar, ndërsa opinionisti Arjan Konomi e pyeti nëse i ka rënë interesi për Mevlanin, pas

Lediana nuk dha një përgjigje të qartë, ndërsa Antonela u ngrit dhe i jep një puthje në faqe Mevlanit

“Sa të shkon buza ime aty”, i tha ajo.

Comment here