Lajme

Shqiptarët janë të bekuar! Myslimanë dhe të krishterë ngjiten në Kishën e Laçit: Feja nuk ka dallim

Ka nisur sot pelegrinazhi ne kishën e “Shen Ndout” ne Laç. Pelegrinë te shumtë janë drejtuar ketë te marte drejt vendit te shenjte me lutjet dhe dëshirat e tyre.

Edhe pse jemi ne kohe p andemie numri i besimtareve është larte. Pelegrinët ne kishën e “Shën Ndout” vijnë nga i gjithë vendi dhe pa dallime fetare, të krishterë apo myslimanë

Ate Prele Gjurashaj tregon se edhe pse ne kohe te vështira besimtaret nuk e harrojnë ketë vend te shenjte.

Për të garantuar mbarëvajtjen e pelegrinazhit janë angazhuar fo rca të shumta të Dre jtorisë Vendore të Po licisë në Lezhë, të cilët kanë hartuar një plan masash që do zbatohet përgjatë 13 javëve.

Comment here