Lajme

Burri Ndahet Nga Gruaja Në Mes Të Dasmës, Arsyeja E Tij Ka Prekur Dhe Shokuar Të Gjithë

Bëhet fjalë për një dasëm në Turqi, ku gjatë dasmës, nusja i kërkon bashkëshortit të saj dicka absurd. Nëna e dhëndrit vjen të takojë ciftin, ndërsa nusja revoItohet.

I kërkon burrit që ajo të largohet, djali dëgjoi fjalën e saj. Nëna largohet! Menjëherë pas këtij veprimi, burri sheh nënën teksa ikën dhe ndalon muzikën. Ai pyet dasmorët: ‘’Kush do e blejë nënën time?’’ Të gjithë të sho.kuar nuk u përgjigjen.

Ai pyeti sërish, dhe më pas u përgjigj vetë: Akush nuk e do. I prekur nga kjo situatë, ai shkon tek nëna, I puth këmbët dhe thotë: ‘’Nusja ime e ardhshme nuk e do nënën time.’’ Pas kësaj, burri I kërkon falje të ftuarve dhe i lajmëron se do të ndahet nga gruaja e tij, para se të martohet. Më pas, ai jep mesazhin që prek të gjithë për nënën,

Comment here