Lajme

Burri Qan Me Zë Në Ditën E Dasmës, Ajo Që Ndodhi I Ka Për*Lotur Të Gjithë. Nuk Kemi Fjalë…

Elizabeth dhe Scott u takuan disa vite më parë. Ata ishin shumë të dashuruar. Kështu ata vendosën të martoheshin në 27 janar, por gruaja përgatiti një surprizë të veçantë për të. Për ta bërë burrin e saj të kuptojë se ajo për të bën gjithçka, ajo fshe hu razi studioi diçka që ishte thelbësore për Scottin.

Ai kur ishte vetëm pesë vjeç filloi të v ua nt e nga një së mu nd je e çu d itshme dhe në moshën tetë-vjeçare mbeti plotësisht i shurdhër. Për këtë arsye ai komunikon përmes gjuhës së shenjave. Çifti u takua në një vend takimi të quajtur Tinder.Elizabeth tashmë kishte dy fëmijë, por për të, ai ishte mashkulli i jetës së saj dhe donte të bënte diçka për ta habitur atë në ditën më të rëndësishme të jetës së tyre.

Scott-i nuk ia kishte idenë se çfarë po bënte gruaja e tij e re. Kur gruaja arriti në kishë, ajo nda loi dhe nisi të këndonte këngën e tyre të dashurisë ““A Thousand Years”” nga Christina Perri. Ajo filloi ta këndonte këngën me gjuhën e shenjave, në mënyrë që partneri i saj ta kuptonte.Gruaja nisi të studionte gjuhën e shenjave, sapo ajo u takua me Scott.Tre muaj para dasmës, ajo memorizoi tekstet, për ta bërë këtë në ditën më të rëndësishme të jetës së tyre. Kur burri i saj pa këtë surprizë, ai filloi të qante me zë. Ai ishte shumë i lumtur me atë që kishte bërë gruaja e tij.

Comment here