Lajme

Dicka E Pa Imagjinueshme : Ja Çfarë Ndodh Me Këtë Fëmijë Në Rrugë …(VIDEO)

Një nxënës shkolle është ‘fluturuar’ në ajër nga një makinë ndërsa kalonte rrugën dhe ka dalë i palë nd u ar.Në pamjet e filmuara nga kamerat e sigu ris ë në rrugë, një djalë me çantë shpine duket teksa vrapon për të kaluar rrugën. Por, brenda pak sekondave vjen një makinë e bardhe me shpejtësi dhe e merr përpara.Nxënësi ‘fluturon’ në ajër dhe më pas rr ë s hqe t në asfalt, por si përfundim çohet vetë dhe vrapon jashtë rrugës, vetëm disa sekonda pas a k s ide n tit.Në një mënyrë apo tjetrën, djali arriti të dilte pa lë nd im e s er io ze dhe madje mori këpucën që i ishte he qur dhe u çua vetë për të dalë nga rruga e makinave..Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko vid.eon..

Si duket ajo që i shpëtoi jetën ishte çanta e shpinës, pasi zbuti edhe rënien në një farë mënyre. I n c id en ti, që për fat të mirë nuk rezultoi me pa so ja f a ta l e, raportohet të ketë ndodhur në Kharkiv, Ukrainë.Videoja është ndarë në Facebook nga Vladimir Pilipchuk dhe është parë më shumë se 300,000 herë.

Comment here