Lajme

I HEDHlN GABlM 1 MiIion Dollarë Në Llogari, Studentja “U FlK Derën” Me Atë Që Bën

Ky është tamam rasti kur të vjen fati në derë. Një studente nga Afrika e Jugut zbuloi se në llogarinë e saj ishin futur gabim 1 milion dollarë dhe shpenzoi më shumë se 60 mijë para se autoritetet të kuptonin gabimin.

Ngjarja ka ndodhur në një universitet në krahinën e Kepit Lindor, ku ak.sidentalisht shuma ma;rramendëse kaloi në kartën e ndihmës financiare të studentes.

Studentes i duheshin transferuar 100 dollarë për ushqim dhe libra, por gabimi i punonjësve bëri që të shtohen dhe katër zero të tjera.

Autoritetet e universitetit u vunë në dije nga një studente tjetër e cila kishte vënë re shpenzimet ma;rramendëse të studentes.

Kompania mori përgjegjësinë e plotë për këtë ngjarje të jash;tëzakonshme dhe tha se tashmë po zbatonin politika të reja që një in.cident i tillë të mos përsëritet më kurrë.

Comment here