Lajme

Ledjana hipën mbi karrocën me kalë, në autostop me Julin (PAMJET)

Takimi i Ledjanës dhe Julit na dërgoi në një fshat.

Juli përsëri nuk doli nga vetja, ndërsa bëri autostop me Ledjanën dhe vetëm një karrocë me kalë ndaloi.

Një takim ndryshe aventuresk në shoqërinë e Julit.

Edhe pse jo shumë komod, ata u përfshinë në një aventurë të bukur.

Comment here