Lajme

Palmer me këtë deklaratë u’a mbyllë gojën gjithëve / Albin Kurti asnjëherë në jetën e tij nuk ka qenë Antíamerikan!

Kurti nuk ka qenë kundër SHBA-ve, por ku.ndër politikës së ish-udhëheqësve të Kosovës

Përkrahja për Kur.tin nga administrata Biden do të jetë e pakontestuar
Fituesi i zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Kosovës, Albin Kurti, njëherësh li.der i Lëvizjes Vetëvendosjes, po del ta ketë mbështetje tw madhe edhe të Shteteve të Bash.kuara të Amerikës.

Është zëvendës ndihmës sekretari Amerikan i Shtetit, Mat.thew Palmer, i cili në një intervistë ka folur për kryeministrin e ardhshëm të Kosovës, Albin Kurti.

Palmer ka thënë se ai e njeh kreun e Lëvizjes Vetë.vendosje që një kohë të gjatë dhe se ka një respekt të jashtëzakonshëm për të.

Ai ka shprehur bindjen se Albin Kurti i vë in.teresat e Kosovës mbi të gjitha, shkruan “Bota sot”.

Comment here