Lajme

S’u Ka Shkuar Në Mendje, Por Ky Veprim Do T’u Ndryshojë Jetën Përgjithmonë

Mbajtja pastër e rrobave mund të jetë sfidë, pasi detergjentët nuk i bëjnë mirë pëlhurës, veshin ngjyrat dhe disa njolla duken të pamundura për t’u hequr.Natyrisht në kohë krize, është thelbësore të kujdesemi për ekonominë dhe natyrisht, mbajtja e rrobave tona në gjendje të përsosur bëhet përparësi.

Por mos u sh qetësoni! Drejtpërdrejt nga kuzhina juaj vjen uthulla e bardhë për t’u ndihmuar. Po! Ju e lexoni saktë, është e lirë, e gjeni në çdo treg dhe ju jep përfitimet e mëposhtme që sugjeron për rrobat tuaja:Përmirësues i larësve: Për shembull, nëse vendosni gjysmë gote uthull të bardhë me detergjentin tuaj normal në çdo proces larje, rrobat do të jenë më të pastra dhe më të buta, gjithashtu, uthulla ndihmon për të ruajtur ngjyrën e rrobave për një kohë më të gjatë.

Provoje! 4. Butësi e garantuar: Nëse përveç përzierjes së saj me detergjentin, vendosni pak uthull në pjesën e zbutësit të makinës larëse, do t’u ndihmojë të hiqni mbetjet kimike të detergjentit që mund të mbeten në rroba, pasi uthulla vepron si një acid i fuqishëm. Përveç kësaj, do ta lërë atë të butë dhe të freskët.

Comment here