Lajme

Thuajeni Këtë Lutje Çdo Ditë, Zoti Do Ju Ruajë Nga Çdo E Keqe

os të ju ik asnjë ditë, pa mos e thënë këtë lutje (thuaje çdo dite). O Allah, largoje nga trupat tanë cdo sëmundje, helm, magji, mësysh, merzi, brengë, pikëllim dhe zëvendësoje me shëndet, lumturi dhe gëzim. AMIN!

Mos të ju ik asnjë ditë, pa mos e thënë këtë lutje (thuaje çdo dite). O Allah, largoje nga trupat tanë cdo sëmundje, helm, magji, mësysh, merzi, brengë, pikëllim dhe zëvendësoje me shëndet, lumturi dhe gëzim. AMIN!

Comment here