Lajme

16 vjeçarja pranon Islamin në praninë e prindërve të saj jomuslimanë

Allahu eshte me i madhi!

Nje vajze 16 vjecare kanadeze qe quhet Karli pranoi Islamin me date 24/01/2021, me inkurajimin e babait dhe nenes se saj jo muslimane, pasi e mirepriten deshiren e saj per te perqafuar Islamin dhe shkuan bashke me te ne xhami per ta mbeshtetur.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kurre nuk do te mungojne vajzat dhe grate besimtare ne kete ymet dhe as hixhabi kurre nuk do te shuhet per aq kohe sa Islami pushton zemrat e njerezve ne Lindje dhe Perendim.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here