Lajme

Fëmija gëlltit gurin e shahut dhe shkon pa frymë në sp.ital, pediatrja “heroinë” bën mrekulli

Pediatrja Alma Dresovic është pediatrja nga Mali i Zi, e cila shp ët oi një fëmijë që kishte gëll ti t ur një gurë shahu një javë më parë. Ajo tha se kë naq ësia e saj më e madhe ishte që fëmija m bij etoi dhe ishte mirë, duke shtuar se në një situatë të tillë, kolegia e saj do të reagonte njësoj.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Dresevic, e cili u prit sot nga bashkëpunëtorët e Qendrës S hë nde tës ore të Podgoricës, Nebojsa Kavaric, me bashkëpunëtorë, tha se të enjten e kaluar, rreth orës 19:00, një nën që u l ëri nt e solli fëmijën e saj në s pit a l, thuajse pa she nja jete.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Një fëmijë i moshës një vjeç e pesë muaj kishte g ëllt itu r një gurë shahu. Fëmija dukej sikur kishte ndërr uar jetë, por në këtë moment nuk pata mundësi të mendoja se çfarë do të bëja. Thjesht e dija se duhej të nx irr ja gurin nga fëmija dhe se çdo sekondë ishte i çmuar. Për fat të mirë mund atë fu sja dorën në fytin e fëmijës dhe pasi e kap a e sht rën gov a gr us htin tim që të mos dëm to ja murin e ezofagut, me gurin e shahut dhe nxora gurin. Pas i nxora këtu filloi l u ft a për jetën”, tha Dreçević.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here