Lajme

Kjo ngj arje do t’ju zbukurojë mëngjesin! Bebja po pushonte, nëna nuk i beson asaj çfarë sheh kur zogu afrohet…

Sot do t’ju tregojmë një video të një të porsalinduri që takon një nga anëtarët e familjes. Në kun dërs htim me atë që mund të mendoni, nuk është vëllai i madh apo motra e vogël …

Në fakt, është një zog: papagalli i dashur i familjes! Ndërsa foshnja është shtrirë në heshtje dhe i qetë, zogu i vogël i afrohet. Me zë të ëmbël, ai fillon të këndojë për fëmijën.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Duke gjy k uar nga reagimi i fëmijës, tingulli i mrekullueshëm duket shumë i vlerësuar!

Një moment me të vërtetë i butë, plot ndjeshmëri dhe emocion. Kafshët dhe shpendët me të vërtetë mund t’i dhurojnë shumë kënaqësi qenieve njerëzore dhe ata gjithmonë e bëjnë atë pa interes v etjak, pa pritur asgjë në këmbim.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ata janë gjithashtu janë shumë inteligjentë: Zogu duket qartë në video si është duke mbajtur një distancë të sigurt në mënyrë që të mos lë nd ojë dhe të mos e fr ik ësojë fëmijën!Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here