Lajme

Ky 5 vjeçar do u preki në shpirt/ Pasi mjekët i shpëtuan jetën ai bën për ta gjënë më të bukur në botë

Një 5 vjeçar ka mbledhur nga një fond bamirësie më shumë se 1 milion paund për t’ia dhuruar spitalit që i shpëtoi jetën kur ishte i vogël.
Tony Hudgell nga Kent, Britani hu mbi të dy këmbët e tij vetëm 5 javë pas lin djes, kjo për shkak se prinderit e kishin rra hu r.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Tani ai përdor pate rica dhe dy këmbë pro teza. Mamaja e cila e adoptoi 5 vjeçarin shprehet se pavarësisht se Tony kishte një fillim të vës htir ë, tashmë ai është një fëmijë i lumtur.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Tony u frymëzua nga veterani Tom Moore i cili për 100 vjetorin e tij premtoi se do të bënte 100 xhiro rreth shtëpisë të tij. Me këtë sfi dë ai mblodhi 30 mln paund e më pas për t’ia dhuruar qendrës spit alore Britanike, NHS.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here