Lajme

Rrë zohet nga ѕhkallët e shtëрisë, vdееѕ vogëluѕhi koѕovar!

Raportohet se në fshatin Bokshiq të Pejës ka ndë rruar jetë një vogëlush.
Fillimisht, i nd jeri ishte dërguar në Spitalin Rajonal të Pejës.
Fëmija rreth 2 vjeçar, sipas prindit, ishte rre zuar në shkallet e shtëpisë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Me vendim të prokurorit, trupi i pa jetët i vi ktimë s dërgohet në IML për obd uksi on. /Indeksonline/

Comment here