Lajme

Sekonda pas lindjes, foshnja nuk i hiqet së ëmës nga përqafimi/ VIDEO

Kjo lidhje e menjëhershme emocionale mes një vajze të posalindur dhe nënës së saj tr ond iti edhe stafin mjekësor që ndihmoi në lindjen e foshnjes. Për fat të mirë gjithçka është filmuar, duke i lejuar të gjithë ta shohin këtë moment të veçantë.

Në spit alin Santa Monica në Brazil, Agata Ribeiro Coelho u njoh me mamanë e saj pasi u bë pjesë e kësaj bote. Ajo menjëherë u ngjit në fytyrën e saj dhe nuk pranoi të lirohet, duke gjetur ngushëllim në praninë e nënës së saj. ”Ishte moment i pa besueshëm kur vajza ime më përqafoi për herë të parë” tregon e ëma Brenda.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ekipi mjekësor ishte i mrekullueshëm dhe të gjithë u habitën vërtetë që ajo veproi në këtë mënyrë, ata nuk mund të besonin se sa e dashur ishte me mua,” shton ajo. Shiko pamjet me poshte.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here