Lajme

Autobusi M Err F Lakë, Pasagjerët Al Armohen: Oh Zot Kemi Fr Ikë Ç’po Ndodh Kështu

Një autobus urban i linjës Vlorë-Uji i Ftohtë është përfshirë nga fl akët para pak minutash përballë shkollës së mesme “Halim Xhelo”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Autobusi ka qenë duke kryer itinerarin e tij të përditshëm, kur drejtuesi i automjetit ka ndjerë e rë t ymi nga pjesa e pasme. Fatmirësisht nuk raportohet për persona të lë nduar, por vetëm dë me materiale.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here