Lajme

Deputeti në kuvendin e serbisë : Është shumë e vështirë të jesh shqipëtar në parlamentin e serbisë!

Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kam.beri, thotë se është shumë e vështírë të jesh shqiptar në Parlamentin e Serbisë. Kamberi tha se për shkak të dískríminímit është e vështírë të jesh shqiptar dhe qytetar i Serbisë. “Është vështírë të jesh shqiptar në Parlamentin e Serbisë. Është vështírë të jesh shqiptar e qytetar i Serbisë për shkak të dískríminímit /Pamje mePoshtHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Patjetër se çdo fjalim i joni për.cillet me një zh urmë të deputetëve të shumicës, mun.dohen ta pengojnë fajlimin tonë”, shtoi Kamberi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here