Lajme

Fjolla Morina: ‘Burrat shqiptarë nuk i bëj hesap, jane te dobet’

Këngëtarja e njohur Fjolla Morina gjatë një intetviste natën e mbrëmshme ka krítíkuar burrat shqiptarë duke thënë se janë pa karákter dhe móral. Madje ajo tha se as nuk i bën hesap ata.Të gjithë burrat shqiptarë janë të pasjellshëm dhe të pamóralshëm ja dhe v1deo te rek1ama me p0shte:

Comment here