Lajme

Kur kunata fillon ti DRlDHË , dasmorët e harrojnë edhe nusen (Video)

Kur kunata fillon ti DRlDHË , dasmorët e harrojnë edhe nusen (Video)

Ky rast ka ndodhur në Rumani, me ç’rast krushqit nuk kishin të ndalur me hedhje të parave në drejtim të saj, gjë që mund të shihni pamjet ..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here