Lajme

Lajmërohet “Cima” Populli im i dashur Kosovar, ju lutem rrespektoni masat se në këtë gjendje jam unë!

Aktori i mirënjohur kosovar ka publíkuar një shkrim në Facebook (të shkruar nga djali i tij), duke treguar gj endjen e tij pas p rekjes me C0víd.

“Cima” ka shkruar se gj endja e tij është e rëndë, por stabíle, duke lavdëruar punën e stafit m jekësorë. Ai ka lutur të gjithë qytetarët që të respektojnë sa më shumë masat antí-K0víd.

Më poshtë statusi i tij:Rasim Thaçi – Cima
23 hours ago
Po lajmërohem pas një jave të vështirë !

Një javë më parë ju lajmërova për gjendjen time që ishte duke u përmirësuar , mirpo të nesërmen deri vonë natën mu keqsua gjendja , ku edhe u detyruan që nga klinika infektive të më dërgojnë në repartin intenziv , ku vazhdoj të jem edhe më tej.
Gjendja ime është ende e rëndë , por stabile , jam në përkujdesjen e Doktorrëve dhe infermierëve 24h si unë po ashtu edhe për të gjithë Pacientët e tjerë , ku nuk mungon vullneti dhe shpirti i t…
See MoreRasim Thaçi – Cima
23 hours ago
Po lajmërohem pas një jave të vështirë !

Një javë më parë ju lajmërova për gjendjen time që ishte duke u përmirësuar , mirpo të nesërmen deri vonë natën mu keqsua gjendja , ku edhe u detyruan që nga klinika infektive të më dërgojnë në repartin intenziv , ku vazhdoj të jem edhe më tej.
Gjendja ime është ende e rëndë , por stabile , jam në përkujdesjen e Doktorrëve dhe infermierëve 24h si unë po ashtu edhe për të gjithë Pacientët e tjerë , ku nuk mungon vullneti dhe shpirti i t…
See More

Comment here