Lajme

Martohet Me Plakun 68-Vjeçar, Tre Muaj Pas Dasmës Merr Një Lajam Qe …..

Nonjëherë njerëzit bëjnë çm en du ri vetëm për të dalë e për të shpëtuar nga gjendja e vësh tirë ekonomike në të cilën ndodhen herë pas here. Një gjë e tillë ka ndodhur edhe me këtë vajzë, e cila vendosu të martohej me një burrë 68-vjeçar, pasi kishte kaluar një jetë të vës htirë e plot me vu ajte.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pas tre muaj martesë ajo mësoi të vërtetën shokuese të jetës së saj: kishte lidhur kurorë me gjyshin e saj biologjik. Protagoniste e kësaj historie është një 24- vjeçare me origjinë nga Jacksonville, e cila kishte lënë pas dy martesa të dë shtuara dhe kishte pasur një raport të vësh tirë me familjen e origjinës.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

E reja dhe i moshuari u njohën në një sajt takimesh online, ku pasi u takuan dhe u lidhën, vendosën të martoheshin me njeri tjetrin. Pas tre muajsh, u zbulua surpriza e hidhur, teksa vajza po shikonte disa fotografi të vjetra të bashkëshortit të saj, ku ai shihej me djalin e parë, të cilin i moshuari nuk e kishte takuar më. Ai fëmijë ishte babai i 24- vjeçares.Vetëm pas martesës ata zbuluan se ishin gjysh e mbesë, por pavarësisht kësaj për momentin nuk kanë ndërmend që të ndahen.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here