Lajme

Mësojeni se kush e çliroi Kosovën! Ambasadori Amerikan vjen me deklaratën ‘befasuese’ për vitet 1999 në Kosovë

Mësojeni kush e çliroi Kosovën. Deklaratë “bo.mbastike” nga zëdhënësi amerikan gjatë viteve 1999 në Kosovë
Zëdhënësi amerikan gjatë luftës së Kosovës James Rubin, lavdëron Thaçin dhe godet Kurtin. Me Tha.çin e kemi mposhtur Serbinë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndërsa sikur të ndëgjoheshin ata që e kundërshtuan Rambujenë, Kosova nuk do të kishte marrë kurrë mbështetjen e NATO-s dhe pjesa më e madhe e Kosovës do të ishte v rarë, Kosova nuk e meriton një li.der të tillë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here