Lajme

Mirupafshim vendlindja ime, unë po iki: Po lë familjen, shokët dhe shoqet, nuk do të kthehem kurr…

Mirupafshim Shqipëria ime! Po lë çdo gjë në duart e të paepurve, kri mit, dr ogës, inj orancës. Unë nuk mund ta bëj shp irtin p is në emër të dashurisë për këtë vend! Mirupafshim Shqipëri! Unë do të mendoj e do më marrë malli! Vr as mendjen a do të marrë dhe ty për mua?Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

E nëse do të me rrte, pse më le të iki! Mirupafshim Shqipëri! Vërja fl akës veten se unë nuk dua të di gjem! Le të di gjen ata që duan ty në zj arr. Mirupafshim Shqipëri e Gjergj Kastriot Skënderbeut! Lu ftuam kaq vite për ty dhe në fund të shesim me po litikë. Mirupafshim Shqipëri se dhe po të rri nuk kam me kë. Vendi po bo shatiset çdo ditë dhe ata që janë aty janë thjesht fizikisht se me mendje janë larg nga ti!Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here