Lajme

Rrëzohet nga shkallët e shtëpisë, v’des vogëlushi Kosovar!

Një 2-vjeçar ka v dekur sot pasi është rr ëzuar nga shkallët e shtëpisë së tij në Klinë, shkruan Gazeta Sinjali.
Lajmin për Sinjalin e ka konfirmuar Polícia rajonale në Pejë, si dhe kanë njoftuar se fëmija është dërguar në spítal pa sh enja jete.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Po, një fëmijë 2-vjeçar ka v dekur sot si p asojë e rrëzímit në shkallët e shtëpisë.
Fëmija është dërguar në spítal pa sh enja jete. Këo janë informacionet e para.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në konsultim me prokurorin do të ndërmerren veprímet tjera”, thuhet në përgjigjen e polícisë për Sinjalin.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here