Lajme

Zoti Na Ruaj!! Pas tër metit 7.2 ballë paralajmërohet se do ndodh një e ke qe e madhe, shqiptarët ofrojnë ndihmë

Një tër met i fu qishëm prej 7.2 ballësh g od iti një pjesë të Japonisë derisa u paralajmërua për rr ezik nga cun ami.
ngarkuari me Punë në Tokio nga Kosova, Arbër Mehmeti, ka ofruar numrat emergjentë për të gjithë shtetasit e Republikës që mund të kenë nevojë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Sipas Agjencisë Meteorologjike të Japonisë, një të rmet me magnitudë 7.2 ka goditur bregun e Japonisë verilindore në një thellësi prej 60 km këtë të shtunë, dt. 20 mars 2021, në ora 19:09 në mbrëmje. Alarmi për cun ami është lëshuar për prefekturën Miyagi”.

Ambasada e Republikës së Kosovës në Tokio publikon numrat emergjentë:Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here