Lajme

Zvicër: Kosovarja Shkel Me Veturë Personin Që Po E Ndiqte, Por Ja Çfarë I Ndodhi Pastaj!

Burri me të cilin kosovarja 41 vjeçe kishte një marrëdh ënie të komplíkuar, i kishte montuar asaj një transmetues GPS në makinë dhe po e ndiqte atë nëpër tre kate të një garazhi parkimi. Kur ajo, e kapluar nga paníku ka shpejtuar, ai është p ërplasur nga makina e saj.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Me atë rast ai ka p ësuar k ëputje të lígamentít të gjurit dhe dëmtíme të kyçit të këmbës.

íncídenti ka ndodhur në verën e vitit 2018. Sipas gazetës “Basler Zeitung”, 33-vjeçari nga Mali i Zi i kishte zënë pritë gruas në një garazh parkimi në Münchenstein BL. Ai më parë kishte “b ombarduar” me mesazhe telefoni gruan 41-vjeçare kosovare me të cilën kishte pasur një marrëdh ënie të gjatë dhe të komplíkuar.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here