Lajme

Ky Biznesmeni Kosovar kerkon punëtor per ne Suedi, rroga më e vogël 4500 euro dhe me mundesi qe ti beni letrat!

Ky Biznesmeni Kosovar kerkon punëtor per ne Suedi, rroga më e vogël 4500 euro dhe me mundesi qe ti beni letrat!

Ndërsa një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne firmën e ti.Ai nga ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here