Lajme

“Nuk kam kryer marrëdh.ënie me burrin që kur filloi pa.ndemia”, rrëfimi i 40-vjeçares që të lë pa fjalë…

“Nuk kam kryer marrëdh.ënie me burrin që kur filloi pa.ndemia”, rrëfimi i 40-vjeçares që të lë pa fjalë…

Një grua 40 vjeçe ka rrëfyer për psikologen se si është duke i ecur martesa me burrin që ka 44 vjeç. Gruaja tregon se që nga pan.demia nuk kanë pasur marrdhënie se.ksuale, duke ndikuar kështu në lidhjen e tyre..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here