Lajme

ZbuIohet e vërteta e ndarjes së Ramës me MatiIda Makoçin, kush e donte DlVORClN

ZbuIohet e vërteta e ndarjes së Ramës me MatiIda Makoçin, kush e donte DlVORClN

Ibrahimaj, i cili nuk e ushtron më profesionin e avokatit që prej viteve ’92-’93, rrëfen të vërtetën e këtij procesi gjyqësor, të shpërfaqur mediatikisht deri më tani, plot me a;kuza të rënda, kryesisht nga Rama ndaj Makoçit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here