Lajme

24 vjeqarja pothuaj.se hu.m.b jeten nga u.r.ia! Ajo kurs.ente ushqiminin e vet per vellaun e saj te se.m.ure

Një studente 24 vjeçare kine.ze peshon rreth 21 kg për shkak se nuk mund të për.ballon.te jete.sën për të blerë ushqim dhe v.ua.nte nga ke.qush.qyerja e rë.n.dë.

Wu Huayan nga Guizhou jetonte me vetëm 2 juan në ditë (30 lekë të reja shqiptare) pasi ku.rsent.e para për të trajtu.ar vëllain e vet të së.mu.rë.

Huayan, e gjatë 1.34 metra dhe me peshë 21.5 kg, është shtruar në spi.ta.l.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Comment here