Lajme

Ambasadori Kosnett jep lajmin e madh për popullin e Kosovës dhe Kosovën !!

Ambasadori amerikan, Philip Kosnett është takuar me kryetarin e VV, Albin Kurti.
Kosnett ka thene se mbesin të angazhuar per te ndihmuar qeverinë e re per te qene te suksesshëm.

U takuam me Albin Kurtin dhe ekipin e tij, si pjesë e nje serie te diskutimeve mbi prioritetet e përbashketa SHBA Kosove.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Ne mbesim te angazhuar per te ndihmuar qeverine e ardhshme për te qene te suksesshëm dhe per te siguruar vendin e saj si nje partner i barabarte ne Evrope dhe brenda komunitetit ndërkombëtar. Diskutimet e sotme u fokusuan ne investimet dhe shpërndarjen e energjise, perfshire edhe opsionet e ripërtrirjes dhe qendrueshmerisë qe do te nxís rrítjen ekonomike te Kosoves ne te ardhmen, tha Kosnett.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Comment here