Lajme

Çm.Enduria E Një Të Riu, Ngjitet Në Krahun E Avionit Që Po Ngrihej, Çfarë Ndodh Me Të Dhe Me Avionin Pasi Duhej Patjeter Të…(VIDEO)

Një i ri u arr.est.ua, pasi u ngjit në krahun e një avioni të Alaska Airlines, në aeroportin e Las Vegas, të shtunën.

Fluturimi 1367 nga Las Vegas në Portland po përgatitej për ngritje nga Aeroporti Ndërkombëtar McCarran kur piloti vuri re një person që vinte drejt avionit dhe njoftoi kullën e kontrollit.Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Comment here