Lajme

Djali qante gjatë natës, prindërit bëjnë zbulimin e tme.rrshëm ndaj vogëlushit 2-vjeçar

Flinte qetësisht në krevatin e tij kur i ndodhi e pa pritura. Një fëmijë vetëm 2 vjeç u dërgua me urgj en cë në sp ital, pasi u su lmu a nga një gja rpë r kobra në një fshat të shtetit të Perak, në gadishullin e Malaça në Malajzi, natën mes të hënës dhe të martës.

Babai tregoi për mediat vendase se u kthye në shtëpi shumë vonë prej punës, kur dëgjoi djalin duke qa rë. Burrë e grua u ngritën nga shtrati dhe te ntuan që ta qetësonin, por vogëlushi nuk ndalonte së qa ri.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Comment here