Lajme

Fermeri Nga Kosova Që Po Mahnit Boten, Ka Marr Miliona Shikime Ne Youtube…(VIDEO)

Një video e publikuar në kanalin youtube ka marrur mbi 10 milion klikime nga anembanë bota. Në video fermeri ka paraqitur punën e mrekullueshme në kultivimin e dredhëzes prej mbjelljes deri tek vjelja e frutave.

Videoja ka titullin “Dredhëza në Kosovë” dhe me përshkrimin “Dredhëza nga fshati Lluashë e Skenderajt, variteti është Alba. Video paraqet prej punimit te renav e deri tek vjelja”.
Videon e mrekullueshme mund ta shikoni më poshtë!

https://youtu.be/zUHv2jsxuuI

Comment here