Lajme

Hajde-hajde! Të shtunën tha se nuk ia ndezi llambën e kuqe, por del fotoja ku Lulin 64 vjeçe që do burrë e ka ngritur në krah Ndriçimi, o doli fare…

Që me hyrjen e saj në ”Për’puthen 40” Luljeta Nallbani 64 vjeçe u dallua për energjinë e saj.
Si i thonë edhe shkurt Luli, foli hapur dhe tha se nuk është direkt për s*ks, por po iu ndez drita e kuqe. Të shtunën, ajo nuk pati Përputhje me një zotëri që shkoi në emision.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Si tha ajo: Epo tani nuk m’u ndez llamba.”Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Por në rrjet po qarkullon një foto, ku shikohet se Lulin e ka ngritur në krah Ndriçimi, një konkurent tjetër i ”Për’puthen”. Mos vallë ka nisur ndonjë gjë mes tyre apo ishte e gjitha për humor ajo foto.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Comment here