Lajme

Iku për të gjetur punë në Greqi dhe nuk u kthye më në shtëpi, dalin në dritë detaje rrëqethëse për 19 vjeçares shqiptare

Çështja e zh duk je s së shqiptares 19 vjeçare, Artemis Vassilis u trajtua sërish ditën e dje shme nga emisioni “Dritë në tunel”.
Misteri i zhdukjes së 19-vjeçares shqiptare në Greqi, dëshmitë e reja: E pamë Artemisin… – Abc News
Emisioni mori në pyetje një ekza min ues të provave dixhitale, Vassilis Georgopoulos për të gjetur vendndodhjen e saktë të telefonit celular të Artemis Vassilis.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Familja e 19 vjeçares, më a uto rizoi të h etoj dy adresat e postës elektronike dhe një tabletë të përdorur nga Artemis, në mënyrë që të gjej gj urmët e saj më të fundit elektronike. Vajza e kishte lidhur celularin me gmail-in e saj. Në h eti min tim, unë zbulova se dikush i kishte fshirë të gjitha gju rmët elektronike nga llogaria e saj, duke z hd ukur provat e dobi shme për kërkimin “.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Comment here