Lajme

Ke Gjetur Ndonjëher Lek Në Rrugë? Diçka Fshihet, Ja Cfarë Mund T’ju Ndodhë Më Pas.!!

Të gjíthëve do të ketë ndòdhur, të páktën një hèrë në jetën e tyre, të kenë gjètur párá në rrugë në një mënýrë rastësíe, jo vetëm kártèmònedha, por edhe qíndarka hèkùri.Ndòshta jo të gjithë e dinë se pas kësaj ngjárje ka një kùptim të veçantë. Pavárësísht se si dhe kur i gjèjmë párátë, e rèndèsishme është të dimë arsýen e gjètjes së lèkëve në rrugë, e cili fshèh një kuptim shpírtèror.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Párája ka vlera të ndrýshmè símbòlike, në fakt imázhet e shtýpùra ose stámpuara përfáqësòjnë një hístori të rèndèsishme dhe disa bèsòjnë se secili person i tránsmèton asaj (páráve) pak nga vetja dhe nga energjía e tij. Secila kártèmònedhë ka jo vetëm një vlèrë thjèsht ekonomike por gjíthashtu ka një vlèrë shpírtèrore që kápèrcèn atë mònètare. Párája, e dini, është padýshím një símbòl i fùqísë, sa më shumë që të keni, aq më lárt jeni në shkállën shoqërore.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Comment here