Lajme

Pamje Që Të Rrëqethin Shpirtin/ Makina U Doli Nga Rruga Dhe Mbeti Në Urë Kështu, Ndodhi Mrekullia Për Ata Që Ishin Brenda(VIDEO)

Dy të moshuar në Idaho të Shba-së ka shpëtuar mrekullisht nga aksi denti, edhe pse makina në të cilin po udhëtonin u var në një urë.

Përp lasja ishte e f ortë duke bërë që automjeti te va rej në urë, që u shpëtua më pas me ndihmën e zinxhirëve, të cilët e lidhën atë me rimorkion. Të dy ishin bll okuar brenda makinës së tyre, e cila ishte va rur në një lartësi prej rreth 30 metrash.

Të dy pasagjerët u dërguan në Spitalin Magic Valley. Sipas zëdhënësit të ISP Lynn Hightoëer, dë mtimet e tyre ishin jashtë rre zikut për jetën. Po ashtu, edhe dy qentë e vegjël të çiftit u shpëtuan me ta.

Comment here